HORROR DANCE SQUAD ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “SHIPS”

Horror Dance Squad

Tallinnas tegutsev metal bänd Horror Dance Squad andis välja oma uue singli “Ships”.

“Selle loo kirjutamist alustasime hiljutise bändilaagri ajal ning teadsime kohe, et tegu on millegi erilisega,” kommenteeris bändi laulja Ian Karell.

Lugu “Ships” avalikustati koos muusikavideoga, mis filmiti enamjaolt bändi prooviruumis ning lisaks ka Tallinna vanalinna tänavatel. Video idee autoriks, režissööriks ja monteerijaks oli bändi trummar Henri Kuusk. “Enam ausamaks ei saa see video minna – täpselt sellised me olemegi,” lisas ta.

Suur osa videost keskendub bändi esitusele, kus vaataja näeb bändi oma kõige loomulikumas elemendis. “Selle looga eksperimenteerisime bändi jaoks jälle uues loomingulises perifeerias, kuid täiendasime meile omaselt kaasahaaravate raskete riffide ning isegi pungiliku soundiga,” lisasid loo idee autorid Mikk Peetrimägi ja Indrek Ulp. Loo valmimisele aitasid kaasa veel Sander Randorg ning produtsent Sander Sadam.

Horror Dance Squad’i saab näha 1. aprillil kell 21.00 TMW Metal Stage üritusel Von Krahlis. Üritust korraldab Urban Culture Entertainment koostöös Tuska festivali ja Estonian Thrash Metal Clubiga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.