JÄRGMISEL NÄDALAL ILMUB ERKI PÄRNOJA ALBUM “EFTERGLOW”

Erki Pärnoja

Järgmise nädala teisipäeval, 21. märtsil, annab Erki Pärnoja välja albumi pealkirjaga “Efterglow”. Albumit saab CD ja vinüüli kujul ette tellida veebipoest 311.ee juba nüüd.

Kitarrist, helilooja ja multiinstrumentalist Erki Pärnoja avaldab järgmisel nädalal oma täispika kauamängiva “Efterglow”, mis on jätkuks 2015. aasta lõpus ilmunud debüüt EP-le “Himmelbjerget”.

“Kui minu esimene plaat sündis pikki aastaid kasvanud vajadusest midagi täiesti iseseisvalt luua, siis teine plaat oli juba paratamatus. Tahtsin kohe järgmist teha. Süües kasvab isu,” räägib Erki uue albumi sünniloost. “”Himmelbjerget” tuli pärast pikka ootamist, aga juba esimestel “Himmelbjergeti” livedel katsetasin uusi lugusid, millest nüüd “Efterglow” on saanud. Üks plaat läks trükki ja automaatselt vabanes minu peas ruum uute ideede jaoks.”

“”Efterglow” on ilmselt natuke ekspressiivsema loomuga. Kirjutasin lood üksi, aga salvestasin koos trummari Ulrik Ordingu ja klahvpillimängija/produtsendi Filip Leymaniga,” lisab Erki. “Seekord salvestasime ühes riigis ja ühes ruumis. Mõnes loos teevad kaasa ka live-bändi liikmed Jonas Kaarnamets ning Peedu Kass, samuti minu elukaaslane Anna Põldvee.”

Erki Pärnoja uut albumit saab kuulata 21. märtsil, eeltellimine veebipoest 311.ee on juba käimas ning tellijad saavad oma albumi kätte teistest varem.

Telli “Efterglow” siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.