RÄPPAR PK: “IGA TEISE EESTLASE SUHTUMINE ON RÕVE”

PK

PK (kodanikunimega Joosep Vau) lasi välja uue loo, mis räägib sellest, kuidas inimesed dramatiseerivad oma jutte üle, et tõmmata enesele rohkem tähelepanu.

“Selline tähelepanuvajaduse rahuldamine ei ole minu arvates õige ning viib ühiskonda aina kaugemale reaalsusest, sest kõik räägitud juhtumid ja lood krutitakse nii üle vindi, muidu ei saaks oma tahetud reaktsiooni.”

PK on sellise käitumise vastu niivõrd, et üks rida uuest palast nimega “Järelmaik” ütleb, et iga teise eestlase suhtumine on rõve.

“Tükk aega mõtlesin, mida loo nimeks panna. Lõpuks selleks saigi “Järelmaik”, sest räägib inimestest, kes jätavad oma küsitava käitumisega maha kehva järelmaitse. Kindlasti ma olen ka ise mõnda asja natuke üle kerinud, aga seda enam näen ma kõrvalt, kui sarnaselt käitutakse.”

Artisti võib näha esinemas järgmisel peoseeria “Parema elu nimel” üritusel, mis leiab aset 31. märtsil Suhkrumollis, Tallinna vanalinnas. Lisaks astuvad üles ka Eesti tuntuim naisräppar Tiiu, Raplast pärit MAAKUU ja Smogram Beatbox. Pidu algab kell 22:00 õhtul.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.