ROBERT LÕVI UUS SINGEL VIIB KUULAJAD MAAGILISELE LENNULE

Robert Lõvi

Robert Lõvi avaldas uue singli “Ma lähen”, mis on lootustandval Eesti räpparil juba kuues avalikkuse ette jõudnud lugu. Uus singel on valminud koostöös produtsendiga Kaspar Põtter (372), kelle loodud muusikat on viimasel ajal võimalik kuulda Reketi, Beebilõusta kui Bad Arti lugudel.

“Ma lähen” annab aimdust, millise kõlaga saab olema Robert Lõvi uus plaat, mis peaks tuleval aastal ilmavalgust nägema. Uue albumi eesmärk on edasi anda siirast sõnumit ja luua kuulajale mõnus meeleolu.

Juba 10. veebruaril astub Robert Lõvi koos Ingmar Gailitiga üles Pärnus ning 17. veebruaril Rakveres. Mõlemal esinemisel saab kuulda ka värsket singlit.

Robert Lõvi tegemistel saab silma peal hoida Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.