KES VALAB TÄNA SINILINNUS PISARAID?

Janno Reim & Kosmos

Nagu juba kuulda on olnud, on kollektiiv Super Hot Cosmos Blues Band liikumas uues suunas. Lisaks vanale heale inglise-rokikeelele kõlab Super Hot Cosmos Blues Bandi esituses täna Sinilinnus ka eesti keel.

Tegu on nii meeldiva jällenägemise kui ka uue ja uudishimuliku kohtumisega, sest lisaks parimale vanale tuleb esmaesitlusele ka taevavärske uus. Ja eestikeelne!

Seetõttu on publiku ees samal ajal nii Super Hot Cosmos Blues Band kui Janno Reim & Kosmos.

Samad mehed, miks siis uus nimi, küsite?

“Teeme eestikeelset muusikat eestikeelse nimega, tundub õigem. Eesti keel on ju väga ilus ja kõlab ka muusikas väga kaunilt. Sai proovitud, meeldis ja teeme,” vastas Janno Reim küsimusele esmaspäevases Terevisioonis.

Veel enne veebruarikuud, kui Janno Reim ja Kosmos astuvad üles Eesti Laulu poolfinaalis lauluga “Valan pisaraid”, annab kosmoseansambel kaks mõnusat kontserti – juba täna, 20. jaanuaril Tallinnas, kohvikus Sinilind ja järgmisel reedel, 27. jaanuaril Tartus, Genialistide Klubis.

Tallinnas hoolitseb hea õhtu eest veel R2 Rokiministeeriumi hääl ja südametunnistus, kurikuulus Bert Järvet, Tartus on laval ka erikülaline Lätist – Parára on neljaliikmeline eksperimentaalroki ja post-pungi kollektiiv Riiast.

Paul Sild (Badass Yuki): “”Parára andis 2013. aastal Tartus laivi, mis on siiani meeles. Väljas oli äikesetorm ja sees mängis bänd pille võrdväärse mürinaga. Meloodiline, toores ja piirelõhkuv muusika.”

Super Hot Cosmos Blues Bandi (SHCBB)  esimene tähelend maisel pinnal toimus aastal 2014. Nad said üleöö tuntuks Eesti Laulul looga “Maybe Maybe”, saavutades 2. koha.

Super Hot Cosmos Blues Band "Countdown To Jesus"Samal aastal ilmus SHCBB esimene kauamängiv “Countdown to Jesus”.

R2 Aastahitt 2014 galal pärjati SHCBB R2 toimetuse lemmiku tiitliga, Eesti Muusikaauhinnad 2015 oli SHCBB nomineeritud tervelt neljas kategoorias: aasta album, aasta ansambel, aasta debüütalbum ning aasta rock-album.

Super Hot Cosmos Blues Band / Janno Reim & Kosmos on:

  • Janno Reim – laul, kitarr
  • Erki Reim – kitarr, laul
  • Mati Sütt-  bass, laul
  • Ilja Sharapov – trummid, laul

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.