ERKI PÄRNOJA ESITLEB SÕPRUSE KINOS UUT MUUSIKAT JA LÜHIFILMI

Erki Pärnoja "Efterglow"

Veebruaris avaldab Erki Pärnoja teise singli oma peagi ilmuvalt albumilt. “Efterglow”, mis on ühtlasi ka plaadi nimilugu, tutvustab peatselt valmiva kauamängiva melanhoolset, meditatiivset ning mõtlikku poolt. 31. jaanuaril avaneb Sõpruse Kino publikul esmakordne võimalus kuulata uue plaadi materjali enne selle ametlikku ilmumist. 311.ee LIVE esitletud kontsert ei ole pelgalt muusikasündmus vaid ka filmi esilinastus. Märtsis ilmuva albumi nimiloole tegi filmi režissöör Ingel Vaikla.

Erki PärnojaErki räägib idee sündimisest lähemalt: “Paljud inimesed on minu helikeelt nimetanud filmilikuks – kuulad muusikat ning erinevad pildid ja olustikud hakkavad silme ees jooksma nagu filmikaadrid. “Efterglow” kallal töötades nägin minagi vaimusilmas palju erinevaid mälu- ja kujutluspilte. Tekkis mõte, et enda muusikat filmikunstiga sidudes, võiks see minu kujutuspiltidele aga hoopis uue ja ootamatu perspektiivi anda. Nii võiksin olla tunnistajaks, kuidas mu muusika nö oma elu elab – saaksin näha, kuidas teine kunstnik minu tööd tõlgendab, ja seda, kuidas minu muusika areneb, elab.”

Režissöör Ingel Vaikla kirjeldab oma lühifilmi: “”Efterglow” visuaalne, nostalgiline ning tundlik rännak tagasi minevikku, mis avab ühe isikliku loo noorest tütarlapsest, väikelinna vabrikust ning selle hiilgeajast.”

Laval on muusikud Eestist, Taanist ja Rootsist:

Erki Pärnoja – kitarr
Jonas Kaarnamets – kitarr
Filip Leyman – süntesaatorid
Peedu Kass – bassid ja süntesaator
Ulrik Ording – trummid

Ajakava:

Uksed kl 19.00
Algus kl 20.00

Piletid eelmüügist 12 EUR, kohapeal 15 EUR.

Kontsert on istekohtadega. Kohad on nummerdamata.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.