UUS SINGEL ANSAMBLILT HU?

HU?

Täna avaldas HU? uue singli “Exind”, mis juhatab sisse peagi ilmuva uue kauamängiva.

HU? tuleb taas teada-tuntud elektroonilise eklektika rütmis. Uue materjali esimene singel “Exind” on roadmovie‘lik kulgemine oma truu neljarattalise rootsi sõbraga tundmatuse suunas. Selja taga põlemas sillad, juukseid sasimas uued tuuled. Album ilmub mingi hetk kindlasti, juhul, kui maakera vaid nii kaua kestab, seisab ansambli teates.

HU? on Hannaliisa “Hunt” Uusma, Bert “On Beats” Prikenfeld aka DJ Critikal ning Leslie “Da Bass” Laasner. HU? läbimurdest albumiga “Film” täitub peagi kümme aastat.

“Ajad on segased. Jumal läks just sõgedaks ja kutsus nii paljud popstaarid taevasse mängima, tundub, et maa peale ei jäänudki enam kedagi. Lisaks määrati dirigendipulti Trump ja kui arvasite, et sellega on üllatused lõppenud, siis eksite. Eesti elektroonilise poppmuusika trumbid on veel välja käimata. Ärtu äss Hannaliisa Uusma on oma ruutu poisi ja risti kuningaga tagasi, et tekkinud tühimikud täita. Ekslesid, kus nad ekslesid – teie ees on HU? Tuli(h)uus singel “Exind”,” kirjeldab enda uue muusika olukorda bänd ise.

Tänasest “Exind” väljas enamikus digikanalites.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.