LENNA KUURMAA LEMMIKLAULUD LÕPPEVAST AASTAST

Lenna Kuurmaa

Raadio 2-s on käimas Eesti suurim muusikaküsitlus Aastahitt 2016, mille tulemused selguvad 30. detsembril läbi päeva kestvas mammutsaates. Lauljatar Lenna Kuurmaa ütles esmaspäeval raadiojaamale antud usutluses, et tema jaoks oli lõppeval aastal kodumaistest lugudest kõige meeldejäävam Estonian Voices’i pala “Kättemaks” ning välismaistest lauludest Justin Timberlake’i “Can’t Stop The Feeling!”

Ühtlasi mainis Lenna intervjuus, et seoses Eesti Laul 2017 konkursiga, kus ta osaleb looga “Slingshot”, on aktiveerunud ka tema Vanilla Ninja-aegne fännibaas. “Olen saanud välisfännidelt päris palju kirju, kommentaare ja arvamusi. Tundub, et neil on väga hea meel, et ma olen n-ö tagasi,” rääkis Kuurmaa.

Praegu on käimas Lenna Kuurmaa ja ansambli Vennaskond ühine jõuluturnee. Täna, 21. detsembril esinetakse Mooste mõisa Folgikojas, neljapäeval Viljandi Sakala Keskuses ning reedel Tartus, Eesti Rahva Muuseumis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.