ESTONIAN VOICES ANNAB TEISEL JÕULUPÜHAL KONTSERDI KÄRU KIRIKUS

Estonian Voices

Teisel jõulupühal, 26. detsembril, saab nautida imelist kontserti Käru kirikus, kus esineb Estonian Voices. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

Estonian Voices ehk Maria Väli, Mirjam Dede, Kadri Voorand, Mikk Dede, Rasmus Erismaa ja Aare Külama esitavad teisel jõulupühal hubases Käru kirikus südamlikke laule oma mitmekülgsest repertuaarist. Ettekandele tulevad nii kodumaiste autorite parimad palad kui ka jõuluaega sobivad muusikalised mõtisklused.

Lihtne ja kaunis klassitsistliku interjööriga Käru puukirik on ehitatud 1860. aastal. Altar ja kantsel on pseudogooti stiilis. Oluline on teada, et Käru kirik on üks vähestest Eestis tänaseni säilinud puukirikutest ning selle tornikell pärineb aastast 1771. Käru kirik on tuntud ka oma hea akustika poolest, milles saab veenduda esimesel jõulupühal Estonian Voices’i kauneid vokaale kuulates.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.