GENKA ANDIS VÄLJA KOGUMIKALBUMI

Genka

“GENKA XX: 20 Aastat Obstsöönseid Riime Vol 1” on kogumikalbum, kus peal valik erinevatest koostöödest Eesti teiste hiphop-artistidega ajavahemikust 1999-2013. Plaadil teevad kaasa näiteks Cool D, DJ Critikal, Stupid F & Hash, Tommyboy, Reket, Okym, Chalice ja paljud teised.

Kogumiku ilmumise puhul avaldas Genka ka mõned vanad fotod ja lühikese ülevaatliku jutu sellest, kuidas ja miks tema kahe dekaadi pikkune lavakarjäär üldse alguse sai.

“Mul oli Kopli tänaval kodus sahtlis tumeroheline märkmik. See jäi mulle pidevalt ette ja ma ei osanud talle kunagi mingit rakendust leida. Ära ka ei visanud. Sel ajal ei visatud asju ära. Kord koristamise käigus hoidsin teda jälle käes. Viskan minema? Ei viska? Viskan, ei viska? Ei visanud. Otsustasin mingil põhjusel, et proovin sinna luuletusi kirjutada. Sinna saidki kirja mu esimesed teadlikult riimi pandud sõnad ja laused. Sellest sai mu esimene riimivihik. Ma olin siis kümneaastane. Ma ei oleks elus osanud arvata, et mu süütu luuletus mingist kitsest, mille olin esimesena sinna kirjutanud, on ka esimene hätilöök rütmile, mis mind terve edasise elu saadab,” kirjutab Genka.

"Genka XX"Plaadil kõlavad lood:

 1. Kuidas ma politsegia jõin (Cool D, Genka)
 2. Tallinn (Droopy, Critikal, Genka)
 3. Rahvused on mittesurnud (Veiks ja Tambet feat. A-Rühm)
 4. Pühapäevasuitsetajamemuaarid (Noizmakaz, Genka)
 5. Suvi on käes (Cool D, Deja, Genka)
 6. PoRRR! (Genka)
 7. Kuhnja Hardkar Critikal remix (Toe Tag)
 8. Me Kõik oleme Loomad (Genka)
 9. Kes siis veel (Cool D, Genka)
 10. Riddim Maffia (Gee ja Mista, Genka)
 11. Meeleheitel Koduperenaised (Cool D, Genka)
 12. Noored Ruukid (Stupid F & Hash, Genka)
 13. Pahatujulug (Kapusta ja ?, Reket, Tommyboy, Genka)
 14. Kosmos on metallist (Kapusta ja ?, Genka)
 15. Korra lahkuks korra kaoks (A-Rühm)
 16. Pohmell (10-6, Genka)
 17. Ahnuse küllus (Element, Genka)
 18. Mättad (Genka)
 19. Ärkamisaeg (Okym, Chalice, Tommyboy, Genka)
 20. Su ema günekoloog (5Loops, Genka)

Helikandjat saab osta siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.