EESTI TRUMMI JA BASSI DUO INDIVISION ÜLLITAS KAKS UUT LUGU

Indivision

Fat Tape Records, mille eelkäija on Subsphere Records, andis 13. detsembril välja Eesti trummi ja bassi duo Indivision uue singli. Suurbritannia plaadifirma on varasemalt reliisinud lugusid sellistelt artistidel nagu Rameses B, Feint, Fox Stevenson, Keeno, Salaryman jt.

A-pool singlist, lugu nimega “Electrolytes”, on kindel tantsupõranda litter. Indivison näitab talenti, luues meloodilise lähenemisega tantsulisema trummi ja bassi hiti. Kindlapeale võid seda lähimas klubis kuulda!

Teine pool, “Duke dislikes Disco” viib retrohõnguliste videomängudest inspireeritud maadele, samas hoides lippu kõrgel energiast pakatava tantsulise trummi ja bassi poole peal. Täiuslik näide meloodilise ja tantsulise lähenemise kombinatsioonist!

Indivisioni singelIndivisioni tuttuue singli on oma plaadikohvrisse juba võtnud Noisia, Drumsound & Bassline Smith, Aphrodite, Zardonic, Doc Scott, Ray Keith, Muffler, Kenny Ken ja Raadio 2-e enda Koit Raudsepp!

Singel on saadaval kõikides suuremates digitaalsetes muusikapoodides (iTunes, Beatport ja muud). Kuulata saab Indivisioni sotsiaalmeedia lehekülgedel.

Indivision on kodumaine trummi ja bassi tegija ning võitnud Raadio 2 korraldatud trummi ja bassi galadel auhindu. Indivision on võitnud kaks korda parima Eesti trummi ja bassi artisti tiitli ning kirjutanud parimad träkid. Lugusid on mängitud suurtes rahvusvahelistes raadiotes, teiste seas BBC Radio 1. Esinemisi on arvestatav hulk olnud välismaal, aidates promoda Eesti elektroonilist muusikat. Muusikat on välja tulnud sellistest plaadifirmadest nagu Toolroom, Liquicity, Subsphere, John B Beta Records.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.