EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2017 AUHINNAGALA TOIMUB 26. JAANUARIL

Eesti Muusikaauhinnad 2017 logo

Lõppeva aasta parimaid Eesti muusikuid tunnustatakse suurel auhinnagalal 26. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Eesti Muusikaauhinnad 2017 jagatakse kätte aasta parimatele kodumaistele tegijatele kõikides tähtsaimates muusikakategooriates. Samuti pärjatakse “Aasta album”, “Aasta parim laul” ja “Aasta muusikavideo” laureaadid.

Eesti tähtsaimal muusikute tunnustamise tseremoonial astuvad tavapäraselt üles viimase aja silmapaistvaimad artistid just selleks õhtuks kavandatud erietteastetega.

Eesti Muusikaauhindade nominendid ja võitjad valib välja eri muusikavaldkondade professionaalidest koosnev üle 100-liikmeline žürii.

Eelmisel Eesti Muusikaauhinnad galal kogusid enim auhindu Elina Born ja Trad.Attack!. Aasta Naisartistiks valitud Elina Born võitis neli trofeed ning kolm auhinda, sealhulgas Aasta ansambli ja Aasta albumi tiitli, Trad.Attack!.

Järgmisest nädalast tuleb auhinnagalale müüki piiratud arv pileteid, mida saab osta Piletilevist.

Otseülekande auhindade kättejagamisest teeb TV3. Eesti Fonogrammitootjate Ühingu korraldatava gala käivitab taas Jägermeister. Eesti Muusikaauhinnad 2017 toetavad ka maailma suurim veebipõhine muusikateenus Deezer, Eesti Autorite Ühing ja Eesti Esitajate Liit.

Lisainfo kodulehel ja Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.