MARTIN LAKSBERGI JA MARTEN KUNINGA ÜHISTÖÖ ALT TULI VÄLJA ESIKSINGEL

Doktor Normal

Eesti retro-hop ja elektrofunk grupp Doktor Normal avaldas oma esimese singli “Slick Cat”.

Juustusest popkultuuri esteetikast inspireeritud Martin Laksbergi ja Marten Kuninga ühisprojekt sündis juba aastal 2008. Haruldased esinemised leidsid aset Genialistide Klubis ja Tallinn Music Week’il. Uue hingamise saanud bänd plaanib muusikat plaadistada. “Slick Cat” ja kahe teise loo raadioesilinastused kõlasid Estonian Funk Embassy saates.

10. detsembril klubis Lekker toimuval kontserdil astub Doktor Normal üles täiendatud koosseisus kui ühinevad Joonas Sarapuu ja Rasmus Lill. Kontserdile elab kaasa Estonian Funk Embassy ja toetavad DJ Bandit ja mEh-te. Ürituse link siin.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.