EWERT AND THE TWO DRAGONS ANNAB DETSEMBRIS EESTIS NELI KONTSERTI

Ewert And The Two Dragons

Sel kevadel Saku Suurhallis esimese areenikontserdi andnud Ewert and The Two Dragons lõpetab aasta nelja kontserdiga Eestimaa väiksemates paikades. Piletid kontsertidele Haapsalus, Tartus, Türil, ja Tõrvas on müügil bändi veebipoes 311.ee.

Kui kevadel andis Ewert and The Two Dragons võimsa kontserdi Saku Suurhallis rohkem kui 6000-le inimesele, siis detsembris sõidab bänd lähemale nendele fännidele, kes on pealinnast kaugemal. “Me ei ole kunagi esinenud Haapsalus ega Tõrvas, viimasest Tartu kontserdist on samuti juba liiga kaua möödas. Türile läheme aga rõõmuga tagasi, sest just sealsamas Kultuurikeskuses salvestasime suure osa oma albumist “Good Man Down”,” räägib bändi solist Ewert Sundja. “Ootame neid kontserte väga.”

“Suvest saadik oleme kirjutanud uut muusikat, alles eelmisel nädalal veetsime mõned päevad stuudios koos Renars Kaupersiga. Sügisel oli meil pisike sessioon ühe Saksa produtsendiga. Võtame hetkel natuke vabamalt, katsetame uusi suundi ja sounde. Taasavastame iseendid selles bändis. Me oleme mõneti olnud Tallinna-keskne, alles suvel jõudsime esmakordselt Kuressaarde ja see oli äärmiselt meeldiv kogemus. Hoolimata sellest, et esinemiskohad on ehk tavapärasest väiksemad, ei kavatse me teha hinnaalandust – toome kaasa oma produktsiooni, inimesed võivad oodata paaritunnist kontserti ning suure tõenäosusega ka mõnda uut lugu,” lisab trummar Kristjan Kallas.

Kontserdid toimuvad:
6.12. Haapsalu Kultuurikeskuses
10.12. Tartu Athena Keskuses
12.12. Türi Kultuurikeskuses
18.12. Tõrva Pubis Juudas

Kontsertide algus on kõikjal kell 20.00, uksed kell 19.00

Vaata meenutust Suurhalli kontserdist:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.