HAAVISTO JA ROOTS BALTI-TUURIL

Bottleneck Guitar Trendsetters

Kolmapäeval, 23. novembril alustavad Soome bluusilaulja Ismo Haavisto ja Tartu kitarrist Andres Roots Tartu baarist Edison “Bottleneck Guitar Trendsetters of the 2010’s” Baltikumi-tuuri: 24. novembril esinetakse juba Vilniuses, 25. novembril Alytuses, 26. novembril Panevezyses ja 27. novembril Bauskas. Vilniuse ja Panevezyse kontsertidel lööb kaasa ka Leedu bluusilegend Aleksandr Belkin.

Bottleneck Guitar Trendsettersi eelmine turnee toimus kevadel Soomes ning siis astus koos Haavisto ja Rootsiga üles USA kitarrist Jim Roberts. Vahepeal on Ismo Haavisto osalenud Aki Kaurismäki uues filmis, mis esilinastub veebruaris 2017, ning tema laulu ja suupillimängu kuuleb ka  Andres Rootsi eelmisel reedel ilmunud albumil “Winter”, kus teevad kaasa veel James Dalton (USA), Bert Deivert (USA), Louie Digman (UK), Howard Fishman (USA), Edgars Galzons (Läti), Steve Lury (UK), Lorete Medne (Läti), Andres Mikk, Peeter Piik, Mikk Tammepõld, Raul Terep ja Richard Townend (UK).

Tartu kontsert algab kell 21.30 ning sissepääs on tasuta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.