ILMUS JÜRI POOTSMANNI ALBUM “TÄNA”

Jüri Pootsmann

Täna, 18. novembril, ilmus Jüri Pootsmanni täispikk debüütalbum “Täna”.

Plaadilt leiab kümme lugu, millest on seni avaldatud “Nii või naa”, “Ootan und” ja “Täna”.

Jüri Pootsmann "Täna"Albumi salvestusele kaasati valitud lugude kaasautorina Konstantin Tsõbulevski, Raul Ojamaa, Marten Kuningas, Veiko Tubin ja lugude taustvokaalid sisse laulnud Renae Rain.

“Jüris on karismaatilisus ja šarm, mis teda nii elulisel teekonnal kui ka muusikalises eneseteostuses saadab. See on miski, mis minule isiklikult paljude inimeste juures inspireerivalt mõjub. See tekitab tahtmise tagasi anda või nendega koos töötada,” ütles disainer Felix Laasme.

Eelmisel aastal Universal Music Baltics plaadifirma alt ilmunud lühialbum andis stardi Jüri Pootsmanni karjäärile, mis järgnes telesaate Eesti otsib superstaari võidule. EP-lt pärinev hittsingel “Aga siis” ja artisti kiire edu kohalikul muusikaturul kroonis Pootsmanni aasta meesartisti tiitliga Eesti muusikaauhindadel. Nüüd on aeg täispika stuudioalbumi käes.

Pootsmann ise ütles, et uus album tekitab minus erilise ja sooja tunde. “Ikkagi esimene kauamängiv ning ühe artisti karjääris on see märgilise tähendusega. Ootasin seda hetke kaua ning mõtlesin, mis tundeid see minus tekitaks – hetkel on liblikad kõhus, tunne on mega. Loodan, et inimesed leiavad, et selle plaadi muusika neid kõnetab,” jagas albumi ilmumispäeval mõtteid Jüri Pootsmann.

Plaadi esitluskontsert toimub 7. detsembril Privés.

Kuula äsjaavaldatud albumi nimisinglit “Täna”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.