OTT LEPLANDIL ILMUB 17. NOVEMBRIL AKUSTILINE LIVE-PLAAT

Ott Lepland

Üle-eelmisel nädalal andis Ott Lepland koos bändiga kaks akustilist kontserti – 19. oktoobril Türi Kultuurikeskuses ja 20. oktoobril Estonia Talveaias. Esinemised salvestati ning neist pannakse kokku akustiline kontsert-album, mis ilmub kahe ja poole nädala pärast.

MuusikaPlaneedi palvel kirjutas Ott veidi sellest, kuidas üleastumised läksid ja mida neil austajatel, kel kontsertidele ei jõudnud, kuid plaanivad plaati osta, oodata on.

Oti kommentaar: “Albumi kontsertsalvestused läksid väga hästi. Mõlemad täismajale. Publik võttis meid vastu väga soojalt ja elas hoogsalt kaasa. Türil ja Tallinnas kandsime ette sama kava. Valitud 13 lugu sellest kavast lähevad ka plaadile. Plaadile tulevad üldjoontes tuntuimad palad minu repertuaarist nagu näiteks “Süte peal sulanud jää”, “Kuula”, “Sinuni”, “Tunnen elus end”, “Läbi öise Tallinna”, “Otsides ma pean Su jälle leidma” jpt. Sekka ka mõni erand. Uuel plaadil saab kuulda ka üht täiesti uut laulu, mis varem kuskil kõlanud ega avaldatud pole. Selle loo nime järgi tuleb ka albumi nimi – “Maailm mu ees”. Album ise ilmub 17.11 ja päädib ka plaadiesitluskontserditega 17.11 Tallinnas, Clazzis ja 18.11 Tartus, Athena Keskuses.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.