JUBA TÄNA! SINUSOID FESTI ESINEJAD KUTSUVAD KONTSERDILE

Sinusoid Fest 2016

Täna, 26. oktoobril toimub Tallinnas, klubis Sinilind Sinusoid Fest, kus astuvad üles muusikud kuuest riigist. Paljulubavad artistid Islandilt, Norrast, Prantsusmaalt, Poolast, Hollandist ja Eestist panid kontsertõhtu puhul kokku väikese video, kus kõiki melomaane eesti keeles kontserdile kutsuvad:

Tegemist on rahvusvahelise bändilaagri projektiga, mis tõi nädalaks Eestisse üheskoos elama, musitseerima ja end harima pea 30 muusikut. Üleeile tallinlaste kodus akustiliste kontsertidega üles astunud kollektiivid said enda check-listist maha tõmmata Eestis elutoakontserdil esinemise. Seitsmes kodus esinenud bändid olid elamusest vaimustunud ning ootavad pikisilmi tänast õhtut, et Sinusoid Festil üles astuda. Lavale astuvad: The King’s Road (Poola), Dat Schilt (Holland), Rum for Breakfast (Holland), Hórmónar (Island), Redwood (Norra), The Stupeediotiks (Prantsusmaa), To’Ko (Eesti). Õhtusse mahub muusikat nii indie- kui rokifännidele ning ka akustilise või malbema muusika sõbrad leiavad endale lavalt lemmiku. Õhtu külalisesineja on Kristel Aaslaid.

Sinusoid Fest avab Sinilinnu väravad kell 19. Esimesel tunnil on sissepääs tasuta, alates 20:00 on pilet 5€. Lisainfot Sinusoid Festi kohta leiab Facebookist.

Õhtune ajakava:

19:00 – Uksed
19:30 – Kristel Aaslaid
20:00 – Hórmónar
20:30 – The Stupeediotiks
21:00 – Rum for Breakfast
21:30 – Dat Schilt
22:30 – To’Ko
23:00 – The King’s Road
23:30 – Redwood

Sinusoid Festi toetavad Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Tallinna Noortenädal, Erasmus+, Stage Europe Network, Noortebänd. Sinusoid Fest on Tallinna Noortenädala ametlik avapidu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.