METSAKUTSU ANNAB NOVEMBRI LÕPUS VÄLJA OMA KOLMANDA ALBUMI “KUHU KOER ON MAETUD”

Metsakutsu

25. novembril ilmub plaadifirma Universal Music Baltics alt räppar Metsakutsu kauamängiv “Kuhu koer on maetud”.

“Olen terve oma elu muusikat välja andnud ühtemoodi ja seda albumit salvestades mõtlesin, et soovin seekord teha midagi teisiti. Kui tekkis võimalus Universaliga koostööd teha, haarasin sellest ka kinni. 16-aastaselt andsin endale naljaga lubaduse, et kunagi annan albumi välja Eminemiga sama plaadifirma alt ja nüüd ongi Eminem mu kolleeg. Tõesti pole piiri,” sõnas Metsakutsu, vihjates nii ka oma hiljuti välja tulnud singlile “Pole piiri”, mis tehtud koos Koit Toomega.

Album on Metsakutsul järjekorras kolmas ning seal teevad lisaks Koit Toomele kaasa Cool D, Bad Art, Johanna Eenma (I Wear* Experiment), Anett Kulbin jpt. Terve albumi on salvestanud, miksinud ja produtseerinud DJ Critikal, biite on lisaks loonud Paul Oja, Shromik ja produtsendid Prantsusmaalt, Ukrainist, Soomest ja Belgiast.

“K.K.O.M. on keskmisest süngem ja tõsisem. Saund on natuke isegi ootamatult tume ja põhiliselt annavad sellele värvi välismaa produtsentide biidid. Kõige ägedam oli koostöö Helsingist pärit Kaspergiga ehk Kasper Granrothiga, kes teeb igapäevaselt asju ka Tallinn Music Weekil mitu korda üles astunud Soome artisti Noah Kiniga. Minu jaoks otsib mu kolmas album vastuseid igasugustele küsimustele nii tekstiliselt kui kõlaliselt ja kogu selle otsimise koondangi pealkirja “Kuhu koer on maetud” alla. Eks iga kuulaja leiab sealt oma koera. Või ei leia.”

Metsakutsu on varasemalt välja andnud kaks albumit. Neist esimene oli 2010. aastal ilmunud duubeldebüütalbum “Testament”, seejärel tuli 2013. aastal välja “Kelmiküla unistus”. Räppari eelmine videosingel “Ära mine närvi” on kogunud YouTube’is üle 440 000 vaatamise ning ligi 70 000 Spotify striimi.

Metsakutsu “Kuhu koer on maetud” lugude nimekiri:

1. Pühatont
2. Mees-mees
3. Ära mine närvi
4. Ta ei oota rohkem (feat. Anett Kulbin)
5. Ma 0, sa 100 (feat. Johanna Eenma, IW*E)
6. Pole piiri (feat. Koit Toome)
7. 50RRY
8. Aknad lõpuni all
9. Aga siis (Remix) (feat. Jüri Pootsmann)
10. Ära mine närvi (Remix) (feat. Cool D, Gringo (Hanf Kung), Bad Art)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.