ANSAMBEL PATUNE POOL OSALEB KONKURSIL EESTI LAUL

Patune Pool

Tantsumuusika kollektiiv Patune Pool, kelle repertuaari kuuluvad näiteks lood “Dolce Gabbana” ning “Sul vastan jaa”, võtab osa tänavusest Eesti Laulu konkursist, ent… mitte ansambli nimega.

“Proovime sellel aastal meiegi Eesti Laulu konkursist osa võtta, küll mitte Patuse Poole nime alt. Mis, millal ning kuidas, anname täpsemalt teada. Hetkel hakkab stuudiotöö lõpusirgele jõudma ning peagi saab juba lugu täispikalt kuulata,” kirjutab 2013. aastal loodud duo, mille moodustavad Sünne Valtri ja Edvin Petrov, Facebookis.

Muusikakonkursi Eesti Laul 2017 võistluslugude esitamise tähtaeg kukub järgmisel teisipäeval, 1. novembril kell 15.00.

2 kommentaari

  1. 1. nov. 2016 @ 12:42

    […] kuhu kuuluvad Sünne Valtri ja Edvin Petrov, teatas eelmisel nädalal oma Facebooki lehel, et võtab osa konkursist Eesti Laul 2017, kuid mitte ansambli nimega. Täna selgus, et lauljatar Sünne Valtri osaleb Eesti Laulul looga […]

  2. 1. nov. 2016 @ 18:06

    […] kuhu kuuluvad Sünne Valtri ja Edvin Petrov, teatas eelmisel nädalal oma Facebooki lehel, et võtab osa konkursist Eesti Laul 2017, kuid mitte ansambli nimega. Täna selgus, et lauljatar Sünne Valtri osaleb Eesti Laulul looga […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: