MAUNO MEESIT ANNAB KÜMNES EESTI LINNAS “VARJUDEMAA” KONTSERDI

Mauno Meesit

Kitarrist, muusikakirjutaja ja laulja Mauno Meesit (Sinine) annab sügisel kümnes Eesti linnas kontserdi “Varjudemaa” albumi muusikaga, mis oli ühtlasi samanimelise TV3-e telesarja soundtrack.

Juba sel kolmapäeval toimub kontsert Tartu Genialistide klubis ja laupäeval Tallinnas, Punases Majas. Kontserdil tulevad lood esitusele sama tehnikaga, mille abil plaat valmis ning 1940ndatest pärit mikrofonide vahendusel esitab Meesit ka laule albumilt “Closer”. Kohapeal on saadaval piiratud koguses valminud punased “Varjudemaa” vinüülplaadid ja CD-d.

26.10 TARTU – Genialistide klubi / Bändiga
29.10 TALLINN – Üle Heli fest, Punane Maja / Bändiga
10.11 PÄRNU – Kultuuriklubi Tempel / + Daycleier
18.11 VILJANDI – Jazziklubi Jasm
19.11 VÕRU – Stedingu maja
24.11 PAIDE – Wabalinna maja
26.11 HAAPSALU – APTEK Haapsalu
03.12 KURESSAARE – Kultuurikeskus / + Näitlejatega kohtumine
09.12 NARVA – Art Club Ro-Ro / + Daycleier
10.12 RAKVERE – Darkland Fire fest, Kultuurikeskus

Mauno Meesit tõusis avalikkuse tähelepanu alla elektroonilise muusika projektiga Sinine, millega on seni avaldanud kaks albumit saksa leibeli Accession Records all. Ta on kirjutanud muusikat mitmele teatrilavastusele ja teleseriaalile, on auhinnatud ja nomineeritud Eesti muusikaauhindadel ning edukalt figureerinud Eesti- ja välismaistes muusikaedetabelites. Vahepeal kaks aastat Berliinis elanud Meesit avaldas möödunud kevadel esimese enda nime all ilmunud albumi “Closer”, millega tutvustas oma loomingus uut minimalistlikku suunda, mille vaimus on kirjutatud ka järgnenud “Varjudemaa” muusika.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.