NOOR LAULJATAR DESIREE AVALDAS TERRORISMIPROBLEEMI KÄSITLEVA SINGLI “THE GAME” KOOS MUUSIKAVIDEOGA

Desiree "The Game"

Noorel lauljataril Desireel ilmus singel “The Game” koos muusikavideoga.

Desireel valmis koostöös produtsent Ervin Trofimoviga lugu, mis räägib praegu maailmas valitsevast terrorismiolukorrast.

“Laul sündis, kui olin suvel Nice’i lähedal samal ajal, kui seal toimus terrorirünnak. Panin oma emotsioonid kirja ning hiljem tagasi Tallinnasse jõudes sündis koostöös produtsent Ervin Trofimoviga sellest lugu,” kommenteerib Desiree loo valmimist.

“Lugu väljendab mu kurbust ja kahetsust maailmas praegu valitseva olukorra üle. Loo alguses olen alandlik ning palun vaenlasel relva langetada. Refräänis laulan sellest, mis meid kõiki liidab: tähistaevas, mis meid pimedas öös juhib, teed ja alleed, mida mööda kõnnime, ja ka see, millest mõtleme, kui on raske. Ühiste kogemuste väärustamine sunnib mõttele: “Miks me üldse teiste vastu võitleme/vägivalda kasutame?” Loo teises salmis unistan maailmast, kus oleks rahu ja võrdsus. Metafooriks olen rahule ja võrdsusele toonud vihma, mis uhub minema lahingu ja sõja poolt tekitatud õhus oleva tolmu. Kuid laulu lõpuosas tulen justkui oma unistustest tagasi reaalsusesse ning mõistan, et lahing pole veel läbi. Teadvustan, et vaenlane on salakaval ja mitte kuidagi väliste tunnuste järgi stereotüübile vastav ning enamuse rahusoovist hoolimata on liialt palju inimesi, kes kasutavad oma mõjuvõimu omakasupüüdlikult ja halbade eesmärkide nimel. Seetõttu lõpetan laulu sõnadega: “You can turn around the other way, but love will always be a game,”” ütles lauljatar.

Muusikavideo tegemise taga on Cineact Productions.


Operaator ja monteerija: Tanel Topaasia
Produtsent: Karl-Erik Talvistu
Režissöör: Desiree Mumm
Režissööri assistent: Kretel Kopra

Lugu on juba saadaval Spotify’s, iTunes’is, SoundCloud’is.

“The Game”:
Muusika ja sõnad: Ervin Trofimov ja Desiree Mumm
Miksinud ja masterdanud: Ervin Trofimov

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.