OTT LEPLANDI ALBUMI AVALIKUL KONTSERT-SALVESTUSEL LÖÖB KAASA ERIKÜLALINE

Ott Leplandi bänd

Sel nädalal annab Ott Lepland koos bändiga kaks akustilist kontserti – juba kolmapäeval, 19. oktoobril Türi Kultuurikeskuses ja neljapäeval, 20. oktoobril Estonia Talveaias. Piiratud kogus pileteid on müügil Piletilevis ja Piletimaailmas.

Türil ja Tallinnas toimuvad kontserdid salvestatakse ning neist pannakse kokku akustiline kontsert-album, mis ilmub veel selle aastanumbri sees.

“Et pakkuda kontserdi külalistele ja hiljem albumi kuulajaile eriliselt head elamust, oleme kaasanud ühe väga huvitava muusikalise külalise,” sõnab Ott Lepland. “Selleks on Eesti vaieldamatult üks parimaid akordioniste Tiit Kalluste, kes on osalenud väga paljudes põnevates muusikalistes projektides. Sellises erilises koosseisus ja võtmes lugusid ei olegi keegi veel avalikult kuulnud, seega soovitan soojalt kontserdile kohale tulla ning lasta end üllatada,” lisab Ott.

Ott Leplandi akustilised kontserdid ja kontsert-salvestused toimuvad niisiis 19. oktoobril Türi Kultuurikeskuses ning 20. oktoobril Estonia Talveaias Tallinnas. Piiratud kogus pileteid on müügil Piletilevis ja Piletimaailmas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.