INES OMA VÄRSKEST SINGLIST JA EESTI LAULUST

InesLauljatar Ines oli paar päeva tagasi külas TV3 saatel “Seitsmesed uudised”, kus rääkis muuseas nii oma värskest singlist “Olgu nii” kui ka Eesti Laulust ja Eurovisioonist.

“Lugu [“Olgu nii”] on mul juba suhteliselt ammu kirjutatud, me oleme oma bändi ja tiimiga temaga tegelenud juba mõnda aega,” rääkis Ines. “Oleme teda väga pikalt vorminud, kui aus olla. Peaaegu valmis oli ta juba kevadel, aga suvi tuli vahele ja kõigil oli nii palju tegemisi. Ei jõudnud teda enne lõpuni vormistada kui siis alles nüüd.”

Kuigi Ines võttis hiljuti osa Eesti Laulu Akadeemiast, kus koos teiste laulukirjutajatega kirjutati üheskoos uusi lugusid, pole osalemine Eesti Laul 2017 konkursil siiski veel kindel.

“Ma ei oska praegusel hetkel veel öelda. Ma kaalun väga tõsiselt enne kui ma lähen Eesti Laulule, sest ma olen Eurovisioonil kunagi osalenud. Kui ma peaks sinna veel minema, siis peaks tõesti olema selline muusikapala, mis on väga minu lugu ja ma tunnen väga kindlalt ja hästi sellega,” jutustas Ines.

Küll aga oleks taas Eurovisiooni lauluvõistluse trallis keerlemine lauljatari sõnul “kihvt tunne”. Kui ta 18-aastasena “Once In A Lifetime” nimelise looga edukalt Eestit esindas, oli ta enda sõnul väga närvis ja lavakogemus veel puudus. “Ma olin ikka väga-väga toores,” sõnas Ines.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.