JÜRI POOTSMANNI VÄRSKE SINGEL “TÄNA” NÜÜD SPOTIFY’S KUULATAV

Jüri Pootsmann

Jüri Pootsmann avaldas singli “Täna”, mis jõuab ka novembris ilmuvale täispikale stuudioalbumile.

“Uus singel “Täna” erineb oma olemuselt ülejäänud plaadil olevatest lugudest. Stiililiselt on ta ehk kõige moodsam ja tantsulikum. Uuelt plaadilt on oodata põnevaid saunde, ilusaid tekste ja kindlasti väga kena visuaalset poolt,” lubas Pootsmann. Lisaks albumi produtsendile Sten Sheripovile ja Jüri Pootsmannile löövad plaadil kaasa ka Konstantin Tsõbulevski ja Raul Ojamaa ning laulja-laulukirjutaja Renae Rain.

Plaadilt leiab kümme lugu, millest seni avaldatud “Nii või naa”, “Ootan und” ja uusim singel “Täna” annavad albumi stiililise suuna kätte, kuid lõpuni kindlasti ei paljasta. Album on valdavalt eestikeelne, kümne loo seas on üks ingliskeelne pala. Kuigi 2015. aastal andis Pootsmann välja viie looga EP, võib uut kauamängivat lugeda terviklikuks debüütalbumiks.

Jüri Pootsmanni album “Täna” ilmub 18. novembril (TV3 saates “Kolmeraudne” mainis Pootsmann 17. novembrit) digikanalites, CD ja vinüüli kujul. Plaadi esitluskontsert toimub 7. detsembril Tallinna ööklubis Privé (aadressil Harju 6, pääsmed hinnaga 12 eurot müügil Piletilevis).

Kuula laulu Spotify’st!

Jüri Pootsmann

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.