ANSAMBEL PROGRESS AVALDAS UUE SINGLI “RAHUTUS”

Progress

Novembri algul ilmub ansambli Progress teine stuudioalbum, kust nad avaldasid esimese singli “Rahutus”.

Emakeelset retrorokki viljeleva Progressi juured ulatuvad aastasse 2009, mil trummar Mattis Kuppart ja kitarrist Kristen Kütner oma lõbuks vanu rokilugusid mängima hakkasid. Klapp oli algusest peale hea ning peagi leiti bassimees ja eheda 1970. aastate helipildi otsinguil toodi proovidesse ka elektriorel. Lisaks vokaalile tõi 2010. aastal liitunud Ragnar Kaasik endaga kaasa saksofoni.

2014. aasta kevadel ilmus debüütalbum “Pillipuhujad”, misjärel oli bänd sunnitud tegema pausi, kuna osad liikmed läksid sõjaväkke. Nüüd on aga koos uus materjal ning 3. novembril ilmub Progressi teine kauamängiv “Tulejää”, mida esitletakse samal päeval Tallinnas, kohvik-klubis Sinilind. Teine esitluskontsert toimub 5. novembril Tartus, Genialistide klubis.

Bändi kuuluvad:

  • Mattias Kuppart – kitarr
  • Ragnar Kaasik – vokaal, saksofon
  • Mattis Kirsipuu – trummid
  • Kristen Kütner – klahvpillid, kitarr
  • Johan Nestor – basskitar

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.