AKAR ÜLLITAS KOOS KATRIN RUUSEGA LOO “MAKSIMUM”

Akar ja Katrin Ruuse

Räppar Akar andis koos lauljatar Katrin Ruusega välja ühise loo “Maksimum”, mis peaks jõudma ka järgmisel aastal jõudvale albumile “Vaese mehe unistused”.

“Lugu räägib sellest, et ma hustlin, kuni jõuan tippu – ja tipp ei tähenda kindlasti seda nagu ma oleks justkui saavutanud mingisuguse jäämäe tipu, sest seda tippu pole olemas. Pigem pean silmas unistuste täitmist tipu all. Tipp on seal, kus täidan ühe unistuse ja tippe on väga palju,” kommenteeris Akar MuusikaPlaneedile. “Sõna “hustle” ei tähenda mingit kamamüümist või kuritegelikul teel oma sihi saavutamist. See tähendab ükskõik mis viisil oma eesmärgi/sihi/unistuse saavutamist. Ma leian viisi, ma jõuan ükskõik mis viisil unistusteni. Kõige ohtlikum mees ei ole see, kellel pole midagi kaotada. Kõige ohtlikum mees on see, kes alles hakkab kõike kaotama. 🙂

Teel tipu poole ümbritsevad sind inimesed, kes näevad sinus potensiaali ja tahavad tükki sinu edust ise midagi selleks tegemata ja kuna minu elus oli viimasel ajal väga palju selliseid inimesi, siis ka kirjutasin sellest.”

Küsimusele, miks ta kaasas loosse just Katrin Ruuse, vastas Akar: “Sellepärast, et tal on vokaalipotensiaali olla kuulus miljonite seas. Tal on parim vokaal, mida ma olen oma elus live-esituses kuulnud.

Kui kuulsin tema häält esimest korda, kukkus mu lõug põrandale ja kõrvaltoast sõbrad plaksutasid ilma, et Katrin oleks teadnud, et keegi kuulas teda peale minu.

Katrini vokaali jätsin suhteliselt tooreks, et tema loomulik hääl oleks paremini esil kui seni tema äratöödeldud lugudes on olnud.”

Riimiseadja kinnitas, et tema album jõuab kuulajateni järgmisel aastal, lisades: “Aga ma ei ole kindel, kas ta üldse ilmub sellel kujul, et kõik teda saavad. Plaanis ehk teha 20 kuldset värvi vinüülplaati lugudega ja vinüüli saavad ainult inimesed, kes teevad sellel kaasa, nemad juba ise teavad, mis teevad sellega. 🙂

  • Vokaal: Akar, Katrin Ruuse
  • Sõnad: Akar
  • Instrumentaal: Evertbeats
  • Mix & Master: Rusty Mustard (Rustout Records)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.