MARTIN SAAR KEERUTAB NÄDALAVAHETUSEL PLAATE CLUB STUDIOS

Martin Saar

Seitse aastat muusika- ja tantsuhuvilisi hullutanud Legendary pidudesari jätkub laupäeval, 1. oktoobril ööklubis Club Studio, kuhu oodatakse kõiki neid, kes on selle aja jooksul üritustes kaasa löönud ehk Legendary People seltskonda, et nüüd üheskoos sügise saabumist tähistada. Tantsurahvast hullutavad ülakorrusel Martin Saar (pildil), Raigo Smith ja Ivo Naries ning allpool MUUDU ja Sander Mölder.

Mitmekülgse kunstniku ja muusikuna tuntud DJ Martin Saar ütleb, et pidu on jätkuks kolmapäevastele Legendary Wednesday pidudele, mis on nüüd jahedate ööde tõttu kolinud välisündmustelt klubiseinte vahele ja toimub nädalavahetusel, mitte kesknädalal. “See on inimeste kokkukutsumine ja neile hea muusika mängimine,” ütleb DJ, kes oma plaadikeerutaja karjääri alustas 14 aastat tagasi Valkla puhkekeskuse nurgas tühjana seisnud DJ-puldist ning lubab omalt poolt väga mitmekesist setti pakkuda.

Legendary ootab pidutsejaid laupäeval südaööl, et koos sügist tähistades pühapäeva tantsida.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.