ELEPHANTS FROM NEPTUNE NIMETAB UUT ALBUMIT SENI PARIMAKS

Elephants From Neptune

Rokkbänd Elephants From Neptune andis täna välja oma kolmanda täispika stuudioalbumi “Oh No”.

Elephants From Neptune’i eelmine kauamängiv auhinnati 2015. aasta Eesti muusikaauhindade jagamisel aasta rokkalbumi tiitliga. Plaadi edu viis bändi tuuridele üle Euroopa ning kontserte anti kümnetes erinevates riikides.

Täna ilmunud album on salvestatud Tallinnas, kuid saanud viimistluse Rootsis, kõrgelt hinnatud Fascination Street stuudios. “Meie enda jaoks on kindlasti tegu kõige parema Elephantsi albumiga seni, loodetavasti ka kuulajad nõustuvad sellega,” lausus bändi trummar Jon Mikiver. “Võtsime eesmärgiks rentida stuudio kaheks nädalaks ning selle ajaga kogu oma hinge plaati sisse valada. Seetõttu usun, et plaat on heliliselt ka mitmekülgsem ning spontaansem,” lisas ta.

Sarnaselt bändi eelmistele albumitele on ka uuel kauamängival kaasatud mitmeid sõpru ning kohalikke legende eesotsas Jaanus Nõgisto (Ruja, Led R) ja Aleksander Vanaga (Kosmikud). Plaadi miksimine usaldati Bert Prikenfeldile (DJ Critikal).

Albumi esitluskontserdid toimuvad 28. oktoobril Tartus, Erinevate Tubade Klubis ning 29. oktoobril Tallinnas Kultuurikatlas. “Alustame albumi esitlustuuri kahe kontserdiga Eestis, seejärel võtame juba suuna lähiriikidesse. Teeme kõik selleks, et pakkuda kontserdikülalistele midagi väga erilist ja võimsat,” lausus bändi kitarrist Markko “Linnu” Reinberg.

Albumi samanimeline esiksingel on mitu nädalat erinevates raadiojaamades väga head tagasisidet saanud ning seda kindlasti ka tänu režissöör Maria Reinupi vändatud humoorikale muusikavideole. “Uute videote ideed on juba realiseerimisel ning neid tasub väga oodata,” vihjas Mikiver veel ilmumata ning latti tõstva materjali teemal.

Elephants From Neptune "Oh No"

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.