ONLINE-INTERVJUU: KÜSIMUSI OOTAB ANSAMBEL PATUNE POOL!

Patune Pool

Aeg-ajalt pakub MuusikaPlaneet oma lugejatele võimalust esitada küsimusi kodumaistele artistidele/bändidele. Kuna viimasest intervjuust on juba üsna palju aega möödas, võiks ju taas ühe online-inteka ringi teha?

Seekord nõustus teie küsimustele vastama ansambel Patune Pool, kuhu kuuluvad Sünne Valtri ja Edvin Petrov. Kollektiivi repertuaaris on näiteks hittlood “Dolce Gabbana”, “Tõmban su hoovi”, “Sul vastan jaa” ning nende värskeim singel kannab pealkirjaga “Seiklust ihkab hing”.

Niisiis, kui teil, head lugejad, on Patustele küsimusi, võite need lisada selle artikli kommentaaridesse või saata e-mailiaadressile muusikaplaneet@gmail.com. Aega on 2. oktoobri keskpäevani!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.