EESTI LÕBUSAIM HOBIDISKOR AVALDAS KOSMILISE HOUSE’I LOO

Harmless Fun

Hobidiskor Harmless Fun on välja andnud sügisele omase kõlaga deep house muusika valdkonda kuuluva loo “Nocturne (The Fall of Supergirl)”.

Lugu paneb punkti aasta jooksul avaldatud paladele, mis kuuluvad tsüklisse “A Year On Krypton”. Kõik tsükli lood on inspireeritud koomiksitegelase Superman rohelisest koduplaneedist Kryptonist. Planeedi puhul on tegemist ühe võimsaima superkangelase koduga kui ka suurima nõrkusega. Teadupärast suudab Supermani ainsana vigastada just tükike koduplaneedist.

Kosmoseteemalistes tsüklis on varem ilmunud lood “The Girl From Krypton”, “Deep Green Planet” ja “Distance”, millest kõik on tasuta allalaetavad.

Harmless Funi nime taga peidab ennast 27-aastane hobidiskor, salaintellektuaal ja stand up komöödia maailmas jalga kinnitav Märt Niidassoo, kes on varem pseudonüümi all Matt Samuel Berlioz löönud kaasa ansamblis John Stuart Mill.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.