MARI JÜRJENS LÄHEB OKTOOBRIS KOOS BÄNDIGA KONTSERTTUURILE

Mari Jürjens

Laulja ning laulukirjutaja Mari Jürjens annab hingedepäeva eelsel ajal viis sügisest kontserti Kuressaares, Raplas, Tallinnas, Tartus ja Viljandis. Oktoobrikuu kontsertidel pole Mari laval üksi, vaid koos kolme sõbraga, kes ka tema kevadel ilmunud albumil “27” kaasa lõid.

“Käin enamast oma laule laulmas ikka üksi ja see meeldib mulle, aga tihti tunnen ka igatsust selle järele, et saaksin laval luua muusikat kellegagi koos. See on värskendav, eriti kui saan seda teha koos sõpradega,” tõdes Jürjens.

“27” on Mari kolmas sooloalbum, mis sarnaselt eelmise kahega (“22” ja “Maa saab taevani“) on juba endale rohkelt kuulajaid ja sõpru leidnud. Kontserttuur kannab pealkirja “Tuhat elu” Mari viimaselt albumilt pärit laulu järgi ning kätkeb endas muusiku jaoks olulist tähendust. “Inimese sees on tuhandeid elusid,” ütles Mari Jürjens. “Kord ärkab üks, kord teine. Sügis on tuhandete värvide aeg. Ja parim aeg oma tuhandete elude vaatlemiseks.”

Mari Jürjens on laval koos Sten-Olle Moldau (kitarr, elektrikitarr), Aivar Surva (klaver) ja Tanel Kadalipuga (kontrabass).

Kontserdid toimuvad:

19. oktoobril kell 19.00 Kuressaare Linnateatris
23. oktoobril kell 16.00 Rapla Kultuurikeskuses
28. oktoobril kell 19.00 Tallinna Linnateatri Hobuveskis
29. oktoobril kell 19.00 Eesti Rahva Muuseumi Hurda saalis Tartus
30. oktoobril kell 16.00 Viljandi Jazziklubis Jasm

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.