PLMF-I HOOAJA TERVITUSKONTSERT

Kontsert Viimsi Päevakeskuses (23.09.16)

Muusikute fondil PLMF on hea meel teada anda, et järgmisel reedel, 23. septembril kell 13.00 toimub hooaja tervituskontsert Viimsi Päevakeskuses.

Esinevad võluvad naismuusikud Oksana Sinkova (flööt) ja Jelena Ossipova (kitarr), kes esitavad teoseid maailma tuntumate heliloojate (Rodrigo, Giuliani, Sumera) repertuaarist. Kontsert on VABA SISSEPÄÄSUGA ning oodatud on kõik muusikaaustajad alates maailma alles avastavatest pisiinimestest kuni pikema elukogemuse ja rikkalikuma maailmanägemusega inimesteni välja.

PLMF loodi 2003. aastal eesmärgiga toetada klassikalise muusika talente ning on siiani ainus mittetulunduslik ühing, mis on abiks järjepidevalt mitmete Eesti annete käekäigule, pakkudes neile esinemisvõimalusi erinevate riikide kontserdilavadel, täiendõpet nii eesti kui maailma tipp-pedagoogide juhendamisel jpm.

Lähemalt saab üritusest lugeda siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.