INDREK VAHEOJA JA TARVO VALM TEGID OMA VERSIOONI LOITSU LOOST “SUUDELDA NEIDU”

Val Tvoar feat. Väike PRints "Suudelda neidu"

Tarvo Valmi sooloprojekt Val Tvoar on teinud austusavalduse 20. sünnipäeva tähistavale ansamblile Loits ja koos Väikese Printsi ehk Indrek Vaheojaga välja andnud oma versiooni bändi loost “Suudelda neidu”.

“See lugu on ehe näide sellest, kui oluline on sõna jõud. Kõik, mida sa ütled või lubad, võib ringiga sinu juurde tagasi tulla,” selgitas Indrek Vaheoja, miks langes valik just sellele loole. “Lisaks sellele on Loits ansambel, mille lugusid on varajasel ärkajal väga mõnus kaasa vilistada, et end algavaks tööpäevaks ette valmistada. “Suudelda neidu” pole siinkohal erand. Soovitan, eriti siniste esmaspäevade puhul!”

“Suudelda neidu” pärineb algselt Loitsu plaadilt “Must album” ning kõlab koos paljude teiste muusikute austusavaldustega plaadil “Trench art: A tribute to Loits”, mis ilmub oktoobri alguses.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.