NOORTEBÄND AVAS HOOAJA VÕÕRA PEO HÕIVAMISEGA

Laupäeval avas Noortebändi konkurss järjekorras 16. hooaja Tallinnas EKKMis, võttes üle sünnipäevapeo ning muutes selle üllatusterohkeks muusikaürituseks.

“Sattusime Noortebändi meeskonnaga heale peole, kus kohal oli palju sõpru, sealhulgas varem konkursil osalenud muusikud,” sõnas konkursi pekorraldaja Märt Truman. Truman lisas, et tegemist oli hea energiaga peoga ning nii otsustati ka Noortebändi hooaeg just seal ametlikult avada. “Pidu ja artistide line-up oli selline, mille oleksime ka ise hea meelega kokku pannud,” täpsustas ta.

Sünnipäeva- ja hooaja ühisel avapeol esinesid mitmed Noortebändi sõbrad ning varasemast avalikkusele tuntud tegijad nagu näiteks Ziggy Wildist tuntud Laura Prits, Kristel Aaslaid, Mart Müürisepp, kes astusid lavale erinevates, spetsiaalselt selleks peoks loodud koosseisudes ning õhtu lõpetas maagiline Avoid Dave.

Käesoleva aasta kevadel sai välja valitud 18 bändi, kes võistlevad omavahel kolmes poolfinaalis: 29. septembril Tartus Genialistide klubis, 30. septembril Viljandis Lennukitehases ja 1. oktoobril Tallinnas Sinilinnus. Noortebänd 2016 poolfinalistid on EIXD, Lepatriinu, Mees Incorporated, Anonymous Animals, A3 ja Anett Tamm Tallinnast; Nebula Flowers, Twice the Strings, Sent from Viljandi ja Fuqtual Viljandist; Charlemagne, Cuubik ja Steps to Synapse Pärnust; Kirju Tigu ja The Uninvited Tartust; The Notes Raplast; Space Note Ida-Virumaalt ja Triskele Saaremaalt.

Noortebänd 2016 tiitli omanik selgub 28. oktoobril Tallinnas Kinos Sõprus, kus toimub suur finaalkontsert-gala.

Noortebänd on Eesti suurim ja pikima ajalooga noortele muusikutele suunatud bändikonkurss, mille lavalt on läbi käinud üle 1500 noore muusiku. Konkursilt on tuule tiibadesse saanud nii Abandoned Elysium, Ouu, Frankie Animal, Junk Riot, Wilhelm, The Boondocks ja paljud teised.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.