OL’ MILL AVALDAS HUMOORIKA MUUSIKAVIDEO “SUNRISE BLUES”

Ol' Mill

Eelmisel aastal Noortebändi finaali jõudnud Viljandi ansamblil Ol’ Mill tuli välja hoogne muusikavideo loole “Sunrise Blues”. Hoog ei tundu raugevat, sest oktoobri teises pooles on ilmumas samanimeline debüütalbum.

“Video filmimine oli üüratult väsitav, seda sai filmitud Saksamaal, Hollandis ja koduses Eestis,” sõnas bändi solist Artur Leppik ning lisas, et üleval oldud öid on raske kokku lugeda, sest päikesetõusu nii kergelt keskpäeval ei näe. “Kuid see-eest on lõpptulemus väga hää,” rõõmustas Leppik.

Video filmiti Jörgen Norkroosi ja Kerth Auna poolt ning muusika väljastamise eest hoolitsesid Anton Stvolov ja Mikk Nurga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.