LAURI PIHLAPIL ILMUS UUS SINGEL “LET’S START THE SHOW”!

Lauri Pihlap "Let's Start The Show"

Möödunud aasta kevadel andis Lauri Pihlap välja oma teise stuudioalbumi “LP”. Plaadi seni viimane singel “I Ain’t Sellin'” avaldati veebruarikuus. Nüüd on Lauri tagasi tuliuue omakirjutatud ning kaasprodutseeriud palaga.

“”Let’s Start the Show” kirjutasin suve alguses. Inspiratsioonipuhang tuli äkki ning selle üle oli väga hea meel,” räägib autor. “Tundsin, et vajan midagi täiesti uut ja värsket. Õnneks sattusin ka kohe soonele. Palas on suvist hõngu, kuid see polnud tingimata omaette eesmärk. Võtsin laulus lihtsalt kokku oma mõtted ja emotsioonid muusikategemisest ja laval esinemisest,” seletab Lauri. “Artisti töös on omad tõusud ja mõõnad, kuid helged momendid jäävad meiega püsima kauaks. See laul iseloomustabki neid võimsaimaid ning positiivseimaid hetki,” ütleb muusik ning lisab, et uue palaga saadab ta oma parimad soovid kõikidele artistidele ja meelelahutajatele, kes hingega oma tööd teevad ning loomulikult publikule, kelleta “show” üldse ära jääks.

  • Muusika & sõnad: Lauri Pihlap
  • Vokaal, taustavokaal & vokaalarranžeering: Lauri Pihlap
  • Produktsioon: Lauri Pihlap & Semy Morgun
  • Video kontseptsioon: Lauri Pihlap & Semy Morgun
  • Video produktsioon: MorS Productions

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.