MUUSIKAPÄEV KUTSUB KAASA KÕLAMA

Muusikapäev1. oktoobril toimub taas rahvusvaheline muusikapäev, mil kontserte annavad sajad muusikud üle Eesti. Esmakordselt kutsutakse sel päeval üles liituma ka programmiga “Kõlame kaasa!”.

Muusikapäeva programm on nüüd avalik ning sinna kuuluvad nii meie parimad esinduskollektiivid kui muusikakoolide õpilased. Kava “Kõlame kaasa!” kutsub kõiki, kes korraldavad 1. oktoobril kontserdi prii sissepääsuga ning sooviga seda jagada, andma teada Muusikapäeva meeskonnale kontserdi toimumise koha, aja ning esinejad ja lülitab sündmuse muusikapäeva peo programmi.

Kaasategijate kontserdid riputatakse üles Muusikapäeva koduleheküljele. Päeva lõpuks võivad aga kõik muusikapäevalised telerite ees lõõgastuta ning ETV otseülekandes muusikapreemiate tseremooniat jälgida ja lemmikutele pöidlaid hoida.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.