TÕNIS MÄGI JA RIHO SIBUL ANNAVAD EKSKLUSIIVSE ÖÖKONTSERDI TARTUS

Tõnis Mägi & Riho Sibul "Mägisibul"

Tartus teatrifestivalil “Draama” toimub kolmapäeval, 7. septembril öine “Mägisibula” kontsert. Üle mitme aasta on taas õitsele löönud mägisibul ehk “Sempverivum Montamun”. See tähendab, et laval on koos kaks väga head muusikut – Tõnis Mägi ja Riho Sibul.

Kontsert toimub Tartus Athena Keskuses kell 23.00. Esitatakse laule Thule repertuaarist ja teisi laule, mida mehed on aastate jooksul loonud.

“Draama” festival toimub 5.-11. septembrini Tartus. Festivalil saab näha Eesti teatri paremikku ning programmis on nii käesoleva aasta Eesti teatri aastaauhindade laureaadid ja nominendid kui ka lihtsalt väga hea teater, mis ilma festivalita kunagi Tartusse ei jõuaks.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.