GO AWAY BIRD TEGI JANNO REIMIGA LOO ALKOHOLIST

Go Away Bird ja Janno Reim

Kevadel konkursi Eesti Laul 2016 finaalis 8. kohaga lõpetanud kollektiiv Go Away Bird tuli välja uue looga “Alcohol”, milles teeb kaasa ka Eesti Laul 2014 hõbemedalist Janno Reim ansamblist Super Hot Cosmos Blues Band.

Värske muusikapala, mille autoriks Go Away Bird’i kitarrist Stanislav Bulganin, on saanud inspiratsiooni Ameerika kantrilauljast ja laulukirjutajast Johnny Cashist (1932-2003). Loos “Alcohol” on kasutatud ridu Cashi lauludest “I Walk The Line”, “Ring Of Fire”, “Big River”, “The Troubadour”, “I Was There When It Happened”, “So Doggone Lonesome”.

Pala salvestas ja miksis Martin Kikas Ö Stuudiost.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.