GERTU PABBO AVALDAS SINGLI “OLEN SIIN”

Gertu Pabbo

Täna avaldatud singliga “Olen siin” näitab Gertu Pabbo oma uut külge. Värskele singlile valmis ka kunstiline muusikavideo.

Loo valmimine on võtnud aega viis kuud ning selle käigus on toimunud laulus suured muudatused. “Alguses oli lugu mõeldud jällegi ballaadina, kuid otsustasime, et võiksin siiski end uue nurga alt näidata,” kommenteeris Gertu.

“Olen siin” muusika autoriks on Tomi Rahula, sõnad kirjutasid Anni Rahula ja Silja Vipre. Loo produtseeris hetkel üks kuumemaid muusikaprodutsente Marcus Peak, koos Tomi Rahulaga. “Mul on hea meel, et singliga töötas nõnda nimekas seltskond ning sain selle valmimises ka ise palju kaasa rääkida,” rõõmustab Gertu Pabbo.

Video sündis noore kunstniku Maret Kümniku käe läbi. “Videol on võime vaatajat mõnusalt hüpnotiseerida. Mul on väga hea meel, et Maret oli nõus sellise vahva projekti vastu võtma. Olen tulemusega väga rahul,” kiidab Gertu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.