EESTI TAASISESEISVUMISE AASTAPÄEVA TÄHISTATAKSE SUUREJOONELISE KONTSERDIGA TOOMPEAL

Maarja ja Rein Rannap

Sel laupäeval toimub Toompeal kontsert “Ei ole üksi ükski maa” tähistamaks Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeva. Üles astuvad armastatud Eesti lauljad ning esinejad ka Soomest ja Lätist.

Laupäeval, 20. augustil möödub 25 aastat Eesti iseseisvuse taastamisest. Sellele eelnenud sündmusi on nimetatud ka laulvaks revolutsiooniks ning seega tähistatakse olulist päeva suurejoonelise kontserdiga Toompeal. Üles astuvad Ilves Sisters, Singer Vinger, Maarja-Liis Ilus, Jüri Pootsmann, Tanel Padar ning Ivo Linna. Lisaks esinevad välismaised külalised naaberriikidest – Michael Monroe Soomest ning sel aastal Lätit Eurovisioonil esindanud Justs.

“Esinejaid valides ning programmi kokku pannes keskendusime ajateljele, mis sai alguse laulvast revolutsioonist ning jõudis välja tänasesse päeva. Lisaks kutsusime esinema artistid naaberriikidest, kes meie taasiseseisvumist esimestena tunnustasid. Nii näebki laupäeval laval lauljaid alustades Singer Vingerist ja Ivo Linnast ning lõpetades Jüri Pootsmanni ja Justsiga,” kommenteeris kontserdi produtsent Danel Pandre.

Ürituse avakõne peab riigikogu esimees Eiki Nestor ning sõna saavad ka Soome parlamendi spiiker Maria Lohela ning Läti parlamendi spiiker Ināra Mūrniece.

ETV-s näeb kontserti kahes osas kell 16.25 ja 17.25.

Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeva kontsert “Ei ole üksi ükski maa” toimub Toompea lossi platsil ning algab kell 15.00. Üritus on kõigile tasuta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.