RAJU ALTERNATIIVSE ROCKI BÄND THE WHITE HIGH AVALDAS TÄNA OMA ESIMESE MUUSIKAVIDEO

The White High "Party People"

Täna avaldas kodumaine alternatiivse rocki ansambel The White High oma kauaoodatud esikvideo nende teisele singlile “Party People”. Ansambel asutati 2013. aastal Tallinnas ning praeguses koosseisus on nad tegutsenud alates 2015. aastast.

Ansambli vokalist Kaisa Holsting ütleb: “”Party People” lugu on heaks lõbusat meeleolu käima tõmbavaks kütteks noortele enne tüüpilist reedeõhtust tantsupeole minekut. Lugu räägib loo neiust, kes ei suuda oma vastakaid ning kirglikke tundeid ja armukadedust oma silmarõõmu ees vaos hoida. Samuti on see kergeltviisi ood sõpradele, kes tulevad kokku, et teineteise seltsis mõnus õhtu koos pidutsedes veeta.”

“Lugu ise on valmis olnud juba pikemat aega, kuid videot filmima jõudsime alles nüüd, sest viimased paar kuud oleme olnud hõivatud oma esikplaadi lindistamisega, mis ka kohe-kohe välja tulemas on. Olles seda bändi juba üpris kaua teinud, on selle video valmimine meile kõigile märgilise tähendusega,” lausub bändi bassimees ja üks eestvedajatest Margus Pärnamägi.

Loo sõnade ja viisi autoriks on varasemalt bändi kuulunud trummar Hele-Riin Uib (kes nüüd bändis G.O.S.H. tegev on). Praegusesse bändi koosseisu kuuluvad lisaks Kaisa Holstingule ja Margus Pärnamägile veel Neeme Jõe (trummid), Janek Lepik (kitarr) ja Kristjan Urvet (kitarr, klahvpillid).

Kauaoodatud video filmis ja produtseeris väike aga töökas ning entusiastlik noortekollektiiv Megapiksel Stuudio.

Bändi eelnevat loomingut ning ka lähiajal lisanduvaid uusi lugusid saavad fännid lisaks kuulata nii SoundCloudist, bändi YouTube’i lehelt kui ka Facebook’i fännilehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.