GRETAGRUND AVALDAS LOO JAREK KASARIGA

Gretagrund

Ansamblil Gretagrund, kelle looming on saanud inspiratsiooni jazzist, koorimuusikast ja rock-muusikast, valmis laul “Kalamaja valss”, milles teeb kaasa ka Jarek “Chalice” Kasar.  

Lauljatar Maarja Aarma selgitas MuusikaPlaneedile: “Loo autorid on Gretagrundi pianist Britta Virves ja ma ise. Kirjutasime loo “Kalamaja valss” aasta alguse poole. Aprillikuus võtsime osa Uno Naissoo nimelisest loomingu- ja interpretatsiooni konkursist, kus “Kalamaja valss” pälvis tunnustust. Järgnes idee kutsuda Jarek andma loole omapoolne lisa. Kirjutasin talle e-maili, saatsin loo. Talle idee haakus ja oli nõus oma vaatevinkli juurde panema. Nii et üks autor lisandus Jareku näol “Kalamaja valsile” veel juurde. Me olime ja oleme väga rõõmsad ja elevil, et selline koostöö saigi teoks.”

Küsimusele ansambli nime tähenduse kohta kommenteeris Aarma: “Gretagrund on Ruhnu saare lähedal asuv veealune liivakivist pank. Britta on saarlane ning ka minu juured on sealt. Veega ja saarega seotud nimi oli ansamblile ideaalne. Kui nime otsisime, siis sattusime Eesti saarte nimekirja vaatama. See jäi see silma ning oligi asi otsustatud.”

Kollektiivi kuuluvad: Britta Virves – klaver, Maarja Aarma – vokaal, Madis Meister – kitarr, Mihkel Mälgand – bass, Tõnu Tubli – trummid, Mari-Liis Aljas – vokaal, Linda Kanter – vokaal, Mirjam Dede – vokaal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.