ROOTS & KADAKAS AVALDAVAD KONTSERTPLAADI

Andres Roots & Anneli Kadakas "FiESTa!"

Reedel, 5. augustil ilmub duo Andres Roots & Anneli Kadakas viie looga kontsert-EP “FiESTa!”, mida saab CD kujul soetada vaid kontsertidel: 5. augustil Pärnu Gildipäevadel Steineri aias ning 6. augustil Augustibluusil Haapsalu piiskopilinnuses. Digitaalsel kujul on plaat aga kuulatav ja tasuta allalaetav juba praegu veebilehel https://rootskadakas.bandcamp.com/.

EP “FiESTa!” on salvestatud 28. mail Pärnu Endla teatrisaalis toimunud jazzfestival FiESTa XXX juubelikontserdil, mis muusikud üle 20 aasta jälle kokku tõi – viimati mängisid Roots ja Kadakas koos 1996. aastal Tartu bändis, mis ei andnud ainsatki kontserti.

Trummar Anneli Kadakas on tuntud muuhulgas ansamblite Vennaskond, Rasta Orchestra, Rock Hotel ja Dave Benton Latin Band ridadest, bluusi on ta varem mänginud koos Kanada suupillivirtuoosi David Rotundo ja hiljuti lahkunud legendaarse Slavka Kobriniga.

Slaidkitarrist Andres Roots, kelle kevadine LP “Roots Music” aprillis R2 Eesti albumitabeli tippu tõusis ning kes on Kanada veebiajakirjalt Blues Underground Network teeninud viis aasta parima Euroopa bluusialbumi auhinda, astub tänavu Augustibluusi lavale juba 13. korda.

Laupäeval, 30. juulil saab Rootsi soolokontserti kuulda Tallinnas Von Krahlis, kus ta astub üles shoti alternatiivbluusimehe Dave Arcari erikülalisena. Kell 20 algavale kontserdile eelneb Arcari ja Rootsi avalik intervjuu- ja autogrammitund Tallinna plaadipoes World Clinic, mis algab kell 17.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.