KUULA: BOMBILLAZ “TEETÖÖD”

Bombillaz

Lõbusad raggamastad ansamblist Bombillaz said valmis humoorika ja mõnusalt gruuviva video oma värskele singlile nimega “Teetööd”.

“Teetööd” on igasuviselt teemakohane räppvokaalinstrumentaalteos ansambli Bombillaz käesoleva suve alguses ilmunud kauamängivalt plaadilt nimega “Hype”. Lisaks oma ühiskondlikult frustreerivale aktuaalsusele võib laulu tekstis tabada ka törtsukese kahemõtteliselt eneseiroonilist sisekaemust.

Laulu viisi ja sõnad on kirjutanud Kill Kaare, arranžeeris ansambel Bombillaz koosseisus Kill Kaare, Tõnis Leemets, Tanel Liiberg, Arno Kalbus ja Kristjan Jõemägi. Video on valminud Šotimaa päritolu filmimeistri Joe Dunnigani käe all, stuudios Starlaw Films.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.