TÄNAVUNE ÕLLESUMMER FESTIVAL OLI IGATI EDUKAS

The Prodigy

6.-9. juulini toimunud Õllesummer Festival, mis oli sel aastal järjekorranumbriga 23, läks igati korda.

Avapäeva peaesineja The Prodigy tõi kontserdile täismaja ning Tallinna Lauluväljakul oli üle paarikümnetuhande inimese. Ka bänd ning bändi meeskond kiitsid kontserdipaika ja korraldust. Seda näitasid ka tänusõnad ja Tallinnas toimunud kontserdi fotode arv, mida legendaarne bänd oma üle 3 700 000 jälgijaga Facebooki lehele postitas.

Neljapäevase õhtu peaesinejateks oli muljetavaldav hulk Eesti parimaid räppareid, kes kutsusid endaga lavale popstaare. KÕIK BOYZ kontsert oli korraldajate jaoks esimene nii suurelt ette võetud projekt räpižanris ning hoolimata tuulisest ja jahedast ilmast tõi kohale muljetavaldava hulga inimesi.

Ka reedeõhtune välisesineja John Newman tõi kokku korraliku hulga rahvast ning artist andis ülienergilise live kontserdi.

Festivali peakorraldaja Marje Hansar kommenteerib, et välisartist on kindlasti üks võtmetegureid, miks Õllesummeril igal aastal nii palju rahvast käib ning lubab sama joont hoida ning välisartiste Eestisse tuua.

Festivali laupäeva põhihitiks osutus aga nostalgiline Caatri live koos Monika Tuvi ja Mari-Liisiga, mis pani Retro FM telgi rahva ennastunustavalt hüppama. Pealaval andis suursuguse kontserdi aga meie oma superstaar Jüri Pootsmann.

Kokku toimus festivalil ca 70 kontserti ning esinesid kõik tuntumad Eesti muusikud, nagu Koit Toome, Smilers, Jüri Pootsmann, Ott Lepland jpt. Festivali alal oli üle 200 müügikoha, restorani ja kohviku, samuti suur tivoli, võimalus saunas käia ja bendžihüpet teha. Uutest festivalialadest osutusid eriti populaarseteks chill-out ala ning tänavatoiduala. Loomulikult tõi ka jalgpalli EM poolfinaalideks OlyBeti spordibaari suured rahvamassid.

Järgmine Õllesummer Festival toimub 5.-8. juulil 2017. aastal. Info www.ollesummer.ee

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.