ÕLLESUMMER 2016 LÕPPES JÜRI POOTSMANNI KONTSERDI JA ILUTULESTIKUGA

Jüri Pootsmann

Tänavune Õllesummer lõppes laupäeva hilisõhtul Jüri Pootsmanni kontserdiga, peale mida mängiti Tallinna Lauluväljakul kõlaritest kevadel meie seast lahkunud Ameerika muusiku Prince’i lugu “Purple Rain” ning taevasse paiskus ilutulestik.

Festivali viimasel päeval sai publik kuulata Merlyn Uusküla, Marten Kuningat, Taavi Petersoni, Getter Jaanit, Liis Lemsalu, Singer Vingerit, Bad Orange’it, Kali Briis Band’i, Black Velvetit, Laura triot, Daniel Levi, Caatrit ning Jüri Pootsmanni. Viimane neist saabus Tallinna Lauluväljakule helikopteriga esinemiselt Pärnust.

Samal ajal kui Pootsmann pealaval esines, käis vinge möll ka Retro FM Laval, kus rahva küttis kuumaks ansambel Caater.

Siin on pildid Õllesummeri viimasest päevast. PS! Kuna meie fotograaf laupäeval festivalil ei viibinud, tuleb leppida n-ö tavakaameraga tehtud piltidega, kuid vähemalt saab veidi aimu, mis üritusel toimus. 🙂

Videolõik festivali lõpetanud ilutulestikust:

Vaata ka teiste päevade pildialbumeid: 6. juuli, 7. juuli, 8. juuli.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.