JÜRI POOTSMANN SAABUB ÕLLESUMMERI LÕPUKONTSERDILE HELIKOPTERIGA

Jüri Pootsmann Õllesummeril

Õllesummer Festivali grande finaleks on Jüri Pootsmanni suur live, mis lõpeb muusikasse lavastatud ilutulestikuga. Pootsmann saabub kontserdile helikopteriga.

Eesti muusikamaastiku praegune lemmik Jüri Pootsmann kutsub endaga kell 22:30 algavale Õllesummer Festivali lõpukontserdile ka Metsakutsu, Kristel Aaslaiu ja Johanna Eenma (I Wear*Experiment) ning All Stars koori, kus üllatuskülalisteks on nii mõnedki tuntud kohalikud näod. Eesti Laulu finaalist inspireerituna on lavakujundusse integreeritud suur ekraan, kus on spetsiaalselt selleks õhtuks toodetud videomaterjal. Ka ilutulestik, mida Õllesummer Festival pole mitu aastat teinud, korraldatakse festivali ja Jüri kontserdi lõpetamiseks.

Grandioossne saabumine helikopteriga korraldatakse aga seetõttu, et tiheda esinemisgraafiku tõttu annab Jüri täna ka Pärnus kontserdi ning saabub kollase kopteriga otse lava kõrvale kell 22:30. Sõidu korraldab www.summukas.ee

Tule ja vaata ise, kuidas superstaar saabub ja naudi võimsat kontserti. Vaata kogu Õllesummer Festivali kava siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.