ÕLLESUMMERI TEISEL PÄEVAL ESINEVAD KÕIK BOYZ, INES, TRAFFIC, TERMINAATOR JA PALJUD TEISED

Kõik Boyz

Kätte on jõudnud sombune, kuid kindlasti meeleolukas Õllesummeri teine päev, mille peaesinejaks hetke kuumimad kodumaised räpparid suurkontserdiga KÕIK BOYZ.

KÕIK BOYZ suurkontserdil esinevad hetke absoluutselt kõige kuumemad hiphopi artistid: Genka, Reket, Beebilõust, Metsakutsu, Suur Papa a.k.a Arop, Paul Oja. Lisaks astuvad üles Teele Viira, Elina Born, Getter Jaani, Ines, Robert Linna, Koit Toome, Semy ja isegi pungivanameister Tõnu Trubetsky. Algus kell 23:00 Estrella laval, kus paar tundi varem, kell 20:30 lööb laulu lahti soomlaste Steve’n’Seagulls.

Erinevatel lavadel näeb veel Inest, Trafficut, Terminaatorit, Margus Vaherit bändiga, Gerli Padarit & the Mooni, Olav Ehalat Nele-Liis Vaiksooga, Simone Morenot, Anna-Liisa Suppi koos DJ Hannes Kalamäega, Senor Marküseni, Epp Kõivu, Svjata Vatrat, James Wertsi ja DJ Tom Lilienthali. Õhtul on Retro FM Laval Kassett.ee poolt korraldatud retrodisko. Kell 18:15 teevad TV 3 Laval Suvesangarid Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi vallatut aeroobikat. Lisaks saab teha bendžihüpet, käia tivolis ja vaadata jalgpalli EMi poolfinaali suurelt ekraanilt OlyBeti spordibaaris.

Täpsemat infot programmi kohta leiab Õllesummeri kodulehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.